Onder handen bij Jitske
Studio Mooi & Verzorgd Blog's

JITSKE vertelt hier haar belevenissen

Wil jij erbij zijn en meemaken wat ik allemaal in mijn praktijk beleef?

Op deze pagina zal ik regelmatig blogs gaan delen over achtergrondverhalen die met mijn vak te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld hoe goed verzorg jij jij huid! Welke middelen en behandelingen kunnen je hiervoor het beste gebruiken om goede resultaten te behalen. 

Ook zal ik hier wel eens een onderwerp plaatsen dat meer gespreksstof zou kunnen opleveren!

VOLG HIERONDER MIJN BLOG VERHALEN

Jitske vertelt over………………. GROTERE BORSTEN?

𝗚𝗥𝗢𝗧𝗘𝗥𝗘 𝗕𝗢𝗥𝗦𝗧𝗘𝗡? ⁣⁣

Als schoonheidsspecialiste ben ik veel bezig met uiterlijke verzorging. Niet alleen de verzorging van mijzelf maar uiteraard ook die van mijn klanten. ⁣⁣

Het is daarom mijn doel om iemand een “Mooi & Verzorgd” UITERLIJK maar zeker ook GEVOEL te geven. Zodat wij vrouwen op en top kunnen genieten van onze vrouw. 

𝗩𝗥𝗢𝗨𝗪 𝗭𝗜𝗝𝗡⁣⁣

“Vrouw zijn” gaat voor mij veel verder dan alleen geëpileerde wenkbrauwen en een goed verzorgde huid. Ook een mooie, vrouwelijke lijn hoort daar bij. Daarvoor hoeft een vrouw zeker geen maatje 34 te hebben maar de vormen en het figuur komen het mooist tot hun recht als de verhoudingen in balans zijn.   

Lees verder …………….

 

Jitske vertelt over………………. ZONNEBRAND

Jitske vertelt.....

Hoe bruin ben jij?

Inmiddels is het geen nieuws meer dat de zon schadelijk is voor onze huid.

Een algemeen bekend advies is dan ook, vermijd intensieve zonnestraling midden op de dag en bescherm de huid goed tegen de zon met een zonnebrandcrème. Maar hoe goed zijn deze producten voor onze huid?

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft een enorm absorptievermogen.

Wanneer wij producten op onze huid smeren, worden veel werkstoffen in deze producten door de huid opgenomen en komen zo in ons lichaam terecht. Dit geld ook voor de ingrediënten in zonnebrandcrèmes.

Lees verder………..