Behandelingen

Gezichtsbehandeling

Wil jij een stralende huid? Je huidconditie verbeteren? Fijne lijntjes of onzuiverheden verminderen? Kies dan één van de essentiële oliebehandelingen. Met deze effectieve behandelingen werk je aan een optimale huidconditie en ga je preventief huidveroudering tegen! De behandelingen worden uitgevoerd volgens het juiste stappenplan: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, om zo je huid in perfecte conditie te krijgen en te houden. En omdat het harsen van het hele gelaat alsmede het verven van wimpers en wenkbrauwen bij de prijs van de behandeling is inbegrepen, is deze heel compleet en wordt u tijdens de behandeling niet geconfronteerd met extra kosten! Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling vindt een uitgebreide huidanalyse plaats. Hierbij kijk ik naar de algemene conditie van de huid en het vocht- en vetgehalte van de huid. Hierop wordt de geschikte behandeling en de juiste producten afgestemd, want iedere huid is uniek!

Acnébehandeling

Heb je (in milde mate) last van pukkeltjes, dan kun je bij mij terecht. Acné is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Acné komt voor in lichte en ernstige mate. De lichte acné is goed behandelbaar door de schoonheidsspecialiste d.m.v. het reinigen en voeden van de huid. Voor ernstige vormen wordt vaak antibiotica voorgeschreven of is een behandeling door een dermatoloog noodzakelijk. Ga eerst langs bij de huisarts en vraag advies. Met een doorverwijzing naar de gespecialiseerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut heb je vaak nog recht op een vergoeding van de zorgverzekeraar.

 

 

 

Huidverbetering en Huidverjonging

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Een effectief middel om de huid te verbeteren is de fruitzuurpeeling.

 

 

Fruitzuurpeeling:

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller, en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acné te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Over het algemeen ziet de huid er gladder en gezonder uit, worden donkere verkleuringen opgebleekt en zullen ontstekingen van de huid verminderen. Om een optimaal resultaat te krijgen zijn meerdere behandeling met korte tussenpoze noodzakelijk.

 

Pedicurebehandeling

Weleens last van vermoeide voeten, likdoorns of pitten? Of heb je kalknagels, die je liever voor de buitenwereld verborgen houdt?

Laat dan je voeten professioneel verzorgen met eenuitgebreide cosmetische voetbehandeling. Als basis bestaat de voetbehandeling altijd uit het reinigen en desinfecteren van de voeten en nagels, het knippen en verzorgen van de nagels en nagelomgeving. Het verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns en ingegroeide nagels. Ook eventuele kloven en schimmelnagels worden behandeld. De teennagels worden gelakt, bestaande uit het aanbrengen van een basecoat, kleurlak en top coat. De nagelriemen worden geolied en de nagels worden gevoed. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de voeten met een rijke en verzorgende voetcrème. Desgewenst kunt u uw behandeling uitbreiden met een ontspannende voetmassage en een parafine voetpakking. De gehele behandeling gebeurt hygiënisch, vakkundig en pijnloos. Daarnaast kan ik onder andere voorlichting geven over:

  • voetklachten en mogelijk de oorzaak achterhalen
  • schoenen
  • het gebruik van hulpmiddelen in en aan de voet
  • adviserend doorverwijzen naar huisarts, specialist of podotherapeut

Paraffine pakking

Ruwe paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. De paraffine die gebruikt wordt in de salon is verrijkt met etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel.

Bij een paraffine pakking worden uw voeten met een kwastje ingesmeerd met verwarmde paraffine, waarna er een plastic zakje en een warmte voetenzak omheen gedaan wordt. De paraffine trekt in uw huid en opent de poriën. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer tien minuten wordt alles verwijderd en voelen uw voeten heerlijk zacht aan.

Producten

Volatile

Volatile is een cosmeticalijn op basis van aromatherapie. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van pure etherische olie van kruiden, bloemen en plantendelen. Volatile heeft een uitgebreid verzorgingsprogramma voor gezichtsverzorging en lichaamsverzorging op basis van essentiële oliën. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen van de huid verkrijgbaar. Alle producten van Volatile zijn 100% natuurlijk en niet op dieren getest! 

 

 

 

Webecos

Voor een optimale huidverzorging neemt Webecos al vele jaren een vooraanstaande positie in. De naam is afgeleid van wetenschappelijk bereide cosmetica. De werkzame bestanddelen in deze huidverzorgingslijn zijn van zuiver natuurlijke oorsprong. De producten zijn hypo-allergeen en dierproefvrij. Webecos is een echt Nederlands topmerk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Webecos heeft een uitgebreide huidverzorgingslijn en daarnaast een groot assortiment producten voor de huid die extra verzorging nodig heeft, zoals de ouder (wordende) huid en de probleemhuid.

Golden Rose

De make-up lijn waarmee wordt gewerkt is Golden Rose. De Golden Rose make-up lijn bestaat uit diverse producten, zoals verzorgende foundations, powders, oogschaduw, mascara’s, lipsticks, glitter en glamourproducten maar ook verschillende anti-aging producten. De make-up van Golden Rose is van zeer goede kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar.